Puşcaş: Lumea îmi cere opinia pentru că ştie că mă pricep "la nişte lucruri"

Fostul negociator al României la UE, Vasile Puşcaş, a declarat, miercuri, că multă lume îi cere opinia deoarece se ştie că se pricepe "la nişte lucruri".

1 afișare
Imaginea articolului Puşcaş: Lumea îmi cere opinia pentru că ştie că mă pricep "la nişte lucruri"

Puşcaş: Lumea îmi cere opinia pentru că ştie că mă pricep "la nişte lucruri"

Vasile Puşcaş a refuzat să se pronunţe în legătură cu declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu potrivit cărora au urma să fie stabilită o formulă prin care el şi Alin Teodorescu vor fi "integraţi" în rezolvarea problemelor cu UE.

"Foarte mulţi ştiu că mă pricep la nişte lucruri şi mă întreabă", a comentat Puşcaş, după şedinţa Comisiei de Afaceri Europene din Parlament, adăugând că nu ştie despre ce declaraţie este vorba.

Întrebat dacă a avut, miercuri, vreo întrevedere cu premierul, el a negat, precizând că a avut un program foarte încărcat, care se va încheia abia la ora 22.00.

"Nu pot să răspund nici pentru mine, nici pentru partid" în ceea ce priveşte această problemă, a explicat Puşcaş, întrebat în legătură cu modul în care ar vedea el sau PSD o "integrare" în rezolvarea problemelor cu UE.

"Dacă partidul decide în vreun fel, este absolut autonomia lui să o facă. Când se va vorbi de persoană, îmi voi spune punctul de vedere", a adăugat Puşcaş, precizând că are "gânduri clare" şi nu încearcă să le "ghicească" pe ale "altora".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici