Putin este pregătit să anunţe efectul sancţiunilor anti-Rusia

  • Discursul preşedintelui Vladimir Putin va fi unul „extrem de important”, anunţă purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov.
  • Anunţul a fost făcut luni de către Kremlin.
41568 afișări
Imaginea articolului Putin este pregătit să anunţe efectul sancţiunilor anti-Rusia
Vladimir Putin va aduce în discuţia impactul sancţiunilor anti-Rusia zilele următoare. Creşterea preţului la energie şi criza alimentară globală vor fi două dintre subiectele aflate pe agenda preşedintelui rus în cadrul Forumului economic internaţional de la Sankt Petersburg, ce va avea loc săptămâna aceasta. 
 
„Vedem cum toate aceste restricţii şi sancţiuni impuse (împotriva Rusiei) duc la creştere preţurilor la energie, hrană şi în alte sectoare. Vedem că greşelile altor multor ţări încep să apară şi să se transforme într-o criză alimentară globală”, a declarat Peskov, conform agenţiei de ştiri rusă TASS.
 
Aceste teme de discuţie vor fi abordate de către Putin în cadrul forumului, iar discursul său va fi „extrem de important”, punctează Peskov. 
 
„Economia a fost luată ostatică de către politică, iar politicienii din multe ţări au făcut un număr colosal de greşeli în timpul pandemiei de coronavirus, ceea ce reprezintă o furtună sistemică ideală”, mai declară oficialul de la Kremlin. 
 
Totodată, Peskov crede că aceste greşeli au fost agravate de „războiul economic pornit asupra Rusiei”, iar Rusia este o ţară mult prea mare, aşa că acest război se „întoarce” împotriva statelor „neprietenoase”.
 
Şeful statului rus va susţine o declaraţie pe 17 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici