Putin îi pune şi pe ucraineni să voteze viitorul preşedinte al Rusiei. Legea pentru alegerile de anul viitor, semnată

Regiunile ocupate din Ucraina vor vota şi la alegerile prezidenţiale din Rusia.

1488 afișări
Imaginea articolului Putin îi pune şi pe ucraineni să voteze viitorul preşedinte al Rusiei. Legea pentru alegerile de anul viitor, semnată

Vladimir Putin, actualul şef al Rusiei, a semnat amendamentele la legea privind alegerile prezidenţiale din Rusia, programate pentru martie 2024.

La fel ca la alegerile regionale din septembrie, votul va avea loc şi în zonele ucrainene anexate de Moscova în septembrie 2022 şi supuse legii marţiale: Republica Populară Doneţk, Republica Populară Lugansk, Zaporojie şi Herson.

Legea restricţionează şi mai mult accesul presei la secţiile de votare, interzicând jurnaliştilor neacreditaţi să filmeze şedinţele Comisiei Electorale şi să înregistreze videoclipuri în secţiile de votare din locaţiile militare.

Putin nu a anunţat încă nominalizarea sa la alegerile de anul viitor. Ar fi al cincilea mandat al său la Kremlin. Occidentul nu recunoaşte cele 4 regiuni anexate ca fiind ale Rusiei, atribuindu-le în continuare Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici