Quintus: Doar dacă guvernul se dărâmă singur, putem avea alegeri anticipate

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că organizarea alegerilor anticipate ar fi posibilă doar dacă Guvernul Ponta „se dărâmă singur”, el precizând că le-a solicitat colegilor liberali să nu-i mai ceară demisia premierului, pentru că nu şi-o va da.

132 afișări
Imaginea articolului Quintus: Doar dacă guvernul se dărâmă singur, putem avea alegeri anticipate

Quintus: Doar dacă guvernul se dărâmă singur, putem avea alegeri anticipate (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Organizarea alegerilor anticipate este o idee greu de realizat. În condiţiile aplicării Constituţiei, va fi foarte greu să avem alegeri anticipate, dacă acest guvern nu se dărâmă singur", a afirmat Mircea Ionescu Quintus.

Preşedintele de onoare al PNL a mai afirmat că rămânerea lui Victor Ponta, în fruntea Guvernului, este un mare pericol pentru România, adăugând că este umitor ca premierul unei ţări europene să fie inculpat pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi fals în înscrisuri.

"Acuzat, că va fi sau nu vinovat se va vedea. Atât timp cât stăruie să ramână prim-ministru în condiţiile astea, nu că deranjează, face un rău mare ţării pentru că nu mai avem niciun fel de reprezentativitate cu un asemenea prim-ministru. De acum încolo, am rugat pe colegii mei să nu-i mai ceară demisia pentru că el nu şi-o va da. El de acolo nu pleacă decât altfel", a declarat Mircea Quintus, precizând că liberalii vor iniţia o moţiune populară, susţinută de un milion de semnatari şi menită să îl detemine pe Victor Ponta să îşi prezinte demisia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici