Rădulescu, autorul legii castrării chimice: Nu ma voi opri până când toti vinovaţii vor plăti nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecată

Cătălin Rădulescu solicită CSM, Parchetului General şi Inspecţiei Judiciare să verifice urgent fiecare magistrat şi judecător asupra cărora ar plana suspiciuni că au protejat sau favorizat reţele de proxeneţi. Deputatul PSD cere acelaşi lucru şi MAI, în cazul fiecărui poliţist.

Imaginea articolului Rădulescu, autorul legii castrării chimice: Nu ma voi opri până când toti vinovaţii vor plăti nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecată

Rădulescu solicită verificarea magistraţilor şi poliştilor care ar fi apărat reţele de proxeneţi: Nu ma voi opri pana când toti vinovaţii vor plăti nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecată

„Plâng la aflarea vestii , ca criminalul monstru a recunoscut ca le-a omorât pe cele doua fetiţe . Nici nu vreau sa ma gândesc prin ce chinuri au trecut aceste fetiţe de vârsta fetitei mele . Doamne Dumnezeule mare ! Vreau sa fac o promisiune familiilor îndoliate : voi face totul şi nu ma voi opri pana când toti vinovaţii : judecator, procuror , STS şi toti poliţiştii responsabili vor plăti nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecată pentru complicitate la omor , abuz in serviciu şi grava neglijenţa şi vor ajunge in puşcărie . Toti , criminalilor care sunteţi plătiţi inclusiv din banii acestor familii , şi care ar fi trebuit sa protejaţi şi salvaţi viaţa fetelor lor , toti veţi raspunde”, a scris Cătălin Rădulescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD mai spune că trebuie să se afle despre toţi copiii dispărut din fiecare judeţ şi să fie sprijin din partea judecătorilor, procurorilor şi poliţiştilor oneşti care îi cunosc pe aceşti „indivizi corupţi”, „jeguri umane care au închis ochii la crime, la violuri, la răpiri, la reţele de proxenetism”, pentru a obţine unele foloase materiale.

„Dar asta nu este tot , va trebui sa aflam de toti copiii dispăruţi din fiecare judeţ , va trebui sa aflam şi sa ii facem cunoscuţi pe toti poliţiştii , procurorii şi judecătorii corupţi şi criminali care au protejat şi protejează clanurile de interlopi proxeneţi care răpesc copiii , care cer taxe de protecţie , care fac cămătărie şi terorizează oraşe întregi , şi toti aceşti poliţişti , procurori , judecători trebuie sa dispară din sistem şi sa fie incriminaţi . Trebuie sa avem alături de noi pe judecătorii , procurorii şi poliţiştii onesti care ii ştiu , ii cunosc pe aceşti indivizi corupţi ,care le-au adus mari prejudicii de imagine acestor caste , aceste jeguri umane care contra unor foloase materiale au închis ochii la crime , la violuri , la răpiri , la reţele de proxenetism , la şantaje şi extorcari si la terorizarea cetăţenilor din oraşe”. a completat social-democratul.

„După aceasta zi nefasta şi care va rămâne in amintirea noastră , cer CSM-ului , doamnei judecator Lia Savonea şi judecatorilor oneşti din CSM sa înceapă evaluarea fiecărui judecator din fiecare zona , asupra căruia exista dovezi , sau planează suspiciuni de favorizare a reţelelor de crima organizata , proxenetism şi a clanurilor de interlopi şi eliminarea acestor judecători din sistem. Cer procurorului general Bogdan Licu şi parchetului general , evaluarea fiecărui procuror din fiecare parchet , asupra căruia planează suspiciunea favorizării sau protejării clanurilor de interlopi , reţelelor de proxeneţi şi reţelelor de crima organizata şi eliminarea acestor procurori din sistem.

Cer ministrului de justiţie prin inspecţia judiciara , verificarea fiecărui judecator sau procuror din fiecare judeţ şi din Bucureşti , asupra căruia planează suspiciuni sau dovezi ca au protejat sau favorizat reţelele de proxeneţi , crima organizata şi clanurile de interlopi ; cer ministrului de interne , sa înceapă urgent verificarea fiecărui poliţist din fiecare oraş , asupra căruia planează suspiciuni sau exista dovezi sau plangeri ca au favorizat şi protejat reţele de proxeneţi , reţele de crima organizata sau clanuri de interlopi şi eliminarea acestora din sistemul poliţienesc ;

Cer deasemeni parlamentului României , colegilor mei , începerea urgentă a unei anchete asupra activităţii STS , a modului de cheltuire a banilor şi cer demiterea întregii conduceri a STS cât şi trecerea STS la Ministerul Apărării . Dragi colegi parlamentari şi membrii ai guvernului , va spun astăzi cu lacrimi in ochi , ca dacă de astăzi nu ne implicam toti şi nu cerem tuturor : Csm, Parchetul general , Minister de interne , Minister de justiţie , sa înceapă urgent eliminarea din sistem a tuturor poliţiştilor , procurorilor sau judecatorilor care pe banii romanilor , şi-au bătut joc de uniformă şi de rolul pe care il au in aceste instituţii şi care de ani de zile , închid ochii , eliberează , dau neînceperi de urmărire penală , închid dosare sau nu condamna , interlopi , reţele de proxenetism sau de crima organizata care răpesc copii şi femei , care vând droguri , care şantajează , estorcheaza sau teririzeaza comunităţi de oameni in fiecare oraş”, mai spune Rădulescu.

Acesta precizează că acum începe momentul zero şi nu poate fi tolerat modul în care a acţionat STS şi Poliţia Română în cazul de la Caracal.

„Astăzi începe momentul zero . Avem şi aveţi toti copii , şi nu putem accepta : ca STS sau poliţia romană in 2019 nu au putut depista adresa unde era sechestrată fetiţa , ca un judecator ştiind ca o fetiţa minora e sechestrată , nu a eliberat mandat pentru intrarea imediata in locuinţa , ca un procuror nu cerut poliţiştilor sa între urgent in locuinţa sau ca poliţiştii au aşteptat ore întregi in fata locului unde o fetiţa era omorâtă . Dar atunci criminalilor , când trebuia sa depistaţi un om politic sau un om de afaceri , cum făceaţi ca il depistaţi oriunde , atunci când trebuia sa luaţi cu forţa un copil pentru o familie de americani cum ati intrat imediat intr-o casa , când luaţi politicienii si oamenii de afaceri cu cătuşe noaptea cum făceaţi sau atunci când unul de-al vostru era împuşcat in Timiş , cum ati putut depista imediat criminalul si ati pătruns in incinta ? Când a fost vorba sau este vorba de un cetăţean de rând , sau nişte fetiţe v-ati uitat jurământul , deontologia profesională!”, a completat social-democratul.

El adaugă că, în cazul în care nu este curăţat sistemul de aceste „jeguri umane”, atunci „românii vor exploda şi îşi vor face singuri dreptate” de acum înainte.

„Astăzi este ziua pe care noi nu o vom uita , eu nu o voi uita , si este ziua din care ,toti trebuie sa ne implicam si sa curăţim sistemul de aceste jeguri umane , pentru ca altfel după Sorina şi după Alexandra şi Luiza nu va mai exista o alta zi ! Ori noi curăţim împreuna sistemul de mizerie şi otrava ori romanii vor exploda şi îşi vor face dreptate singuri de acum încolo!”, a conchis Cătălin Rădulescu.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici