Raluca Turcan a fost realeasă la conducerea filialei PNL Sibiu

  • Turcan a strâns 231 voturi, iar contracandidatul său, Constantin Şovăială, a obţinut 82 de voturi.
  • A fost susţinută de premierul Florin Cîţu, cel care luptă cu Ludovic Orban pentru şefia PNL.
566 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan a fost realeasă la conducerea filialei PNL Sibiu

Raluca Turcan a fost realeasă la conducerea filialei PNL Sibiu

Raluca Turcan a fost realeasă vineri preşedinta Organizaţiei Judeţene PNL Sibiu cu 231 voturi, contracandidatul său, Constantin Şovăială, obţinând 82 de voturi.

"Prietenii liberali sibieni mi-au dovedit astăzi, prin vot, încrederea lor. Vă mulţumesc tuturor! Şi mulţumesc fiecăruia în parte! Mă onorează ce însemn pentru voi şi îmi dă putere ce sunt DOAR împreună cu voi!", a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Susţinută de premierul Florin Cîţu, miniştri, preşedinţi de consilii judeţene, primari nu doar din judeţul Sibiu, Raluca Turcan a afirmat vineri că are o competiţie nu cu contracandidatul său, ci cu preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Nu credeam că vor fi colegi care să aibă indecenţa să facă referiri la mine, să susţină atacuri suburbane, aşa cum am văzut şi în spaţiul public, aşa cum vedem zilnic la televizor, nu doar împotriva mea (...) iar aici, la Sibiu, s-a încercat destabilizarea acestei organizaţii şi sub pretextul unei competiţii, de fapt au fost nişte manevre, dar nu înţeleg pentru ce. (...) Această competiţie nu este a mea cu Şovi (Constantin Şovăială n.r.), o spun direct, este a mea cu Ludovic Orban, pentru că din nefericire, domnule preşedinte al partidului, aţi girat ceea ce se întâmplă azi în PNL Sibiu", a spus Raluca Turcan în discursul ei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici