Raluca Turcan, acuze de „cinism” la adresa liderului PSD: Ciolacu „foloseşte copiii drept paravan” pentru a-l denigra pe Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, că foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra pe preşedintele Klaus Iohannis: „Asta e ipocrizie! De fapt e mai rău. E cinism”.

2803 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, acuze de „cinism” la adresa liderului PSD: Ciolacu „foloseşte copiii drept paravan” pentru a-l denigra pe Iohannis

„Marcel Ciolacu îl atacă pe preşedintele Iohannis în purul stil PSD-ist. Foloseşte copiii drept paravan pentru a-l denigra. Asta e ipocrizie! De fapt e mai rău. E cinism! Şi arată de fapt lipsa unei minime empatii faţă de copii din partea PSD-iştilor”, scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL îi acuză pe social-democraţi că au încurajat ca oamenii să nu poarte mască, au blocat toate măsurile sanitare şi au încurajat ca oamenii bolnavi de Covid să plece din spital.

„Nu înţeleg nici măcar acum că măsurile pe care le-am luat sunt pentru a limita numărul de îmbolnăviri. Din decenţă şi respect pentru copii nu voi intra în această polemică. Dar românii văd şi sancţionează, domnule Ciolacu! Ceea ce faceţi e iresponsabil”, conchide liderul liberal.

Este revoltătoare „ipocrizia preşedintelui Iohannis” de a vorbi despre drepturile copiilor, când atât el, cât şi Guvernul Său ţin şcolile închise, declară liderul PSD, Marcel Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici