Raluca Turcan are mai mulţi bani în conturi, dar şi o maşină şi acţiuni în plus faţă de anul trecut

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan are, potrivit ultimei declaraţii de avere, mai mulţi bani în conturi, o maşină şi câteva acţiuni în plus faţă de anul trecut, dar şi venituri din închirierea unui apartament în Bucureşti, în valoare de 5.400 de euro.

2620 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan are mai mulţi bani în conturi, dar şi o maşină şi acţiuni în plus faţă de anul trecut

Raluca Turcan (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele PDL, deputatul Raluca Turcan, şi-a depus ultima declaraţie de avere în 18 iunie 2014, însă aceasta a fost doar recent postată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Potrivit documentului, Raluca Turcan deţine, ca şi anul trecut, singură sau împreună cu soţul, Valeriu, un teren agricol de 3.000 de metri pătraţi în judeţul Constanţa şi un teren de o mie de metri pătraţi în judeţul Ilfov, dar şi un apartament de 57 de metri pătraţi în Bucureşti şi o casă de locuit la Mogoşoaia.

De asemenea, Raluca Turcan deţine buijuterii în valoare de 6.500 de euro dobândite "în timp".

Spre deosebire de anul trecut, familia Turcan are o maşină în plus, mai multe conturi bancare şi mai multe acţiuni, dar şi venituri din închirierea apartamentului din Bucureşti. Dacă în 2013, Raluca Turcan preciza că deţine o singură maşină, în declaraţia de avere din 2014 apar două autoturisme, în plus fiind un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2006, cumpărat de Valeriu Turcan.

Raluca Turcan are patru conturi bancare, faţă de două câte avea în 2013, la data depunerii declaraţiei de avere în acestea fiind 14.090 de euro şi peste 68.000 de lei. În total, vicepreşedintele PDL deţine, în iulie 2014, cu peste 2.300 de euro mai mult decât în 2013.

Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Valeriu Turcan deţine acţiuni la SIF Muntenia şi la o societate comercială, acestea din urmă neexistând în declaraţia de avere depusă de Raluca Turcan în 2013.

De asemenea, familia Turcan are de achitat două credite în euro în valoare totală de 127.666 de euro.

La capitolul venituri, Raluca Turcan a trecut indemnizaţia obţinută de la Parlamentul României, în valoare de 59.628 de lei, 5.400 de euro proveniţi din închirierea apartamentului din Bucureşti, 2.000 de euro primiţi ca avans pentru vânzarea terenului din judeţul Ilfov şi banii obţinuţi de Valeriu Turcan din activitatea desfăşurată la o societate comercială, la Universitatea Bucureşti şi ca persoană fizică autorizată, în total, peste 80.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici