Raluca Turcan: Ca hoţii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea/ Cătălin Predoiu: Ruşine, dle ministru Iordache!

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat marţi seara că membrii Guvernulu l-au "albit" pe Liviu Dragnea, "ca hoţii, noaptea", afirmând că la 10 ani de la aderarea la UE, "un partid câştigă alegerile şi guvernează fără pic de ruşine, pentru hoţi".

1574 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Ca hoţii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea/ Cătălin Predoiu: Ruşine, dle ministru Iordache!

"Ca hoţii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea. România se află într-un moment de cotitură. La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană şi aproape 100 de ani de la Marea Unire, un partid câştigă alegerile şi guvernează fără pic de ruşine, pentru hoţi", a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat că votul din 11 decembrie nu permite PSD să îşi bată joc de interesele pe termen lung ale naţiunii.

"Ruşine, dle ministru Iordache! Ruşine, dle Dragnea! Votul din decembrie nu vă permite bătaia de joc la adresa intereselor pe termen lung ale naţiunii!", a comentat Predoiu decizia Guvernului pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o orodonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, redefinind abuzul în serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici