Raluca Turcan despre Gabriela Firea: E bine când oamenii se decid să intre în politică, competiţia e binevenită

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, duminică, despre intrarea Gabrielei Vrânceanu Firea în PSD, că speră ca aceasta "să facă lucruri bune în politică", apreciind că este binevenită competiţia în politică.

329 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan despre Gabriela Firea: E bine când oamenii se decid să intre în politică, competiţia e binevenită

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"E bine când oamenii se decid să intre în politică şi când doresc să lucruri bune în politică, sper ca şi doamna Firea să demonstreze că vrea să facă lucruri bune în politică. Competiţia în politică este binevenită", a spus Turcan, întrebată cum vede anunţul privind intrarea Gabrielei Vrânceanu Firea în PSD.

"Nu cred în stereotipuri, în general am respins politica prin stereotipuri", a mai comentat vicepreşedintele PDL.

Fostul realizator TV Gabriela Firea a intrat în PSD, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul social-democrat Robert Negoiţă.

Anunţul a fost făcut, în prezenţa Gabrielei Firea, la o conferinţă de presă la sediul PSD la care au fost prezenţi Robert Negoiţă, Rovana Plumb şi Ecaterina Andronescu.

Potrivit lui Negoiţă, intrarea lui Firea în PSD este un câştig pentru formaţiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici