Rareş Bogdan a fost reales prim-vicepreşedinte al PNL

Rareş Bogdan a fost reales la Consiliul Naţional al PNL organizat la Romexpo în funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL.

1517 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan a fost reales prim-vicepreşedinte al PNL

Potrivit unor surse din partid, Rareş Bogdan a obţinut 1107 de voturi, în timp ce Adrian Veştea a fost votat de 690 de delegaţi. Alte 45 de voturi au fost declarate nule.

Europarlamentarul Rareş Bogdan face parte din echipa de prim-vicepreşedinţi pentru Biroul Executiv al PNL anunţată duminică dimineaţa de Florin Cîţu:

Prim-vicepreşedinţi:

 

  • Rareş Bogdan (prim-vicepreşedinte Comunicare şi Relaţii Internaţionale);
  • Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova – prim-vicepreşedinte Mediul de Afaceri, Societate Civilă;
  • Lucian Bode – prim-vicepreşedinte Strategii Politice;
  • Gheorghe Flutur – prim-vicepreşedinte Politici Publice.

După ce Florin Cîţu a fost ales sâmbătă preşedinte al PNL, duminică are loc un Consiliu Naţional, tot la Romexpo, în care se vor alege celelalte funcţii de conducere din Partidul Naţional Liberal. La Consiliul Naţional participă 2.000 de delegaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici