Rareş Bogdan, dat pe surse ministru de Interne în Guvernul Cîţu, îl susţine pe Marcel Vela. „Eu sunt europarlamentar”

  • Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, dat pe surse ca ministru de Interne în Guvernul Florin Cîţu, a declarat sâmbătă că vrea să îşi ducă până la capăt mandatul de eurodeputat.
  • Acesta spune că îl susţine pe Marcel Vela, dar nu exclude, totuşi, funcţia de ministru: „Mă duc unde-mi cere ţara”.
5091 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, dat pe surse ministru de Interne în Guvernul Cîţu, îl susţine pe Marcel Vela. „Eu sunt europarlamentar”

Rareş Bogdan a glumit, sâmbătă, când a fost întrebat, la Digi 24, dacă va fi ministru la Interne: „Eram la Ministerul de Interne până aseară (vineri – nr.), astăzi eram la Externe”.

„Eu sunt europarlamentar, sunt liderul delegaţiei (eurodeputaţilor români din PPE – n.r.), am un rol extrem de important la Bruxelles. Bruxelles-ul creşte ca importanţă în următoarea perioadă în relaţia cu România şi nu doar datorită fondurilor europene, cele 83 de miliarde negociate de preşedintele Klaus Iohannis şi care trebuie aduse şi implementate în România, ci şi datorită relaţiei speciale pe cre viitoarea coaliţie sau actuala coaliţie de guvernare şi viitorul Guvern, în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis o va avea cu Comisia Europeană, cu Consiliul European şi, bineînţeles, cu Parlamentul European. Deci prioritatea mea este să îmi duc mandatul până la capăt”, a spus Rareş Bogdan.

Acesta nu exclude, totuşi, funcţia de ministru, deşi, în acelaşi timp, spune că Marcel Vela este un ministru de interne „excepţional”.

„Nu înseamnă că în funcţie de cererile colegilor mei, de necesităţile pentru ţara aceasta, nu înseamnă că nu mă duc acolo unde îmi cere ţara. Deocamdată la Ministerul de Interne avem un ministru excepţional în persoana lui Marcel Vela, îl susţin să continue mandatul, dar avem şi alte propuneri absolut foarte bune”, a mai spus Bogdan.

CITEŞTE AICI: Ministerele viitorului guvern. Ce nume sunt vehiculate. PNL va conduce Secretariatul General al Guvernului - surse

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici