Rareş Bogdan, după incendiul de la Constanţa: Premierul nu are niciun motiv să demisioneze

Florin Cîţu nu are niciun motiv să demisioneze nici pentru un joc politicianist, nici pentru incendiu de la spitalul din Constanţa, spune prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

5615 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, după incendiul de la Constanţa: Premierul nu are niciun motiv să demisioneze

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Nu, nu are niciun motiv să demisioneze nici pentru un joc politicianist, nici pentru incendiu (cel de la Constanţa - n.r.). Nu a fost cel care a condus Ministerul Sănătăţii, nu a fost cel care a condus autoritatea de autorizare a spitalelor, nu a fost premier în ultimii cinci ani sau zece ani, ca să i se poată imputa tot ce nu a funcţionat în România”, a spus Rareş Bogdan la un post de televiziune.

El afirmă că „trebuie să ne păstrăm calmul şi să fim raţionali”.

„Nu poţi să nu rezolvi nimic printr-o demisie a unui om care s-a ocupat de domeniul respectiv şi care a făcut eforturi disperate să negocieze un PNRR care să includă peste 12% din suma totală în Sănătate”, conchide Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici