Rareş Bogdan: Voi intra în Guvern. Voi accepta un minister considerat greu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat dacă îşi va da demisia în cazul în care apar imagini cu el la DNA, joi, europarlamentarul spunând că nu va face acest lucru şi că îşi doreşte funcţii „mai înalte”, referindu-se la un portofoliu în Guvern.

1209 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan: Voi intra în Guvern. Voi accepta un minister considerat greu

Rareş Bogdan: Voi intra în Guvern. Voi accepta un minister considerat greu

Întrebat de junalişti, după şedinţa BPN a PNL, dacă îşi va da demisia din toate funcţiile în cazul în care vor apărea imagini în care el apare părăsind sediul DNA, Rareş Bogdan a răspuns negativ.

De ce să îmi dau demisia? Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Din contră, vreau funcţii noi, nu vreau să îmi dau demisia. Nu îmi dau demisia, vreau funcţii noi”, a spus Bogdan.

Bogdan a spus că nu trebuie să apară imagini, că le va da el.

„Nu am de ce să îmi dau demisia, deşi unii şi-ar dori să nu mai fiu în conducerea PNL sau în Guvern. Spre dezamăgirea lor, îi informez că voi intra în Guvern”, a mai spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL a precizat că va candida la funcţia de vicepremier din partea PNL şi va accepta un portofoliu în guvern, un minister pe care colegii săi îl consideră mai greu.

Pentru funcţia de vicepremier mă voi bate cu orice coleg din partid. Îmi voi retrage candidatura doar dacă Emil Boc sau Ilie Bolojan vor să ocupe această funcţie”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici