Răspunsul Ralucăi Turcan când a fost întrebată dacă liberalii ar susţine un candidat unic la Primăria General a Capitalei

Raluca Turcan a afirmat, întrebată luni dacă liberalii ar susţine un candidat unic la Primăria General a Capitalei, în persoana lui Nicuşor Dan, că partidul este în logica alegerilor locale pentru a câştiga PNL. Ea a precizat că PNL se concentrează să trimită candidatul cu cele mai mari şanse.

164 afișări
Imaginea articolului Răspunsul Ralucăi Turcan când a fost întrebată dacă liberalii ar susţine un candidat unic la Primăria General a Capitalei

Răspunsul Ralucăi Turcan când a fost întrebată dacă liberalii ar susţine un candidat unic la Primăria General a Capitalei

„PNL este într-o logică de alegeri locale pentru a câştiga PNL. Ce vom face ulterior, vom vedea. Până la urmă, noi ne asigurăm că avem cei mai buni candidaţi şi cu şansele cele mai mari să câştige primăriile”, a declarat Raluca Turcan, la finalul BEX de luni, întrebată dacă partidul ar sprijini un candidat comun la Primăria Generală a Capitalei.

Despre un posibil candidat comun al USR-PLUS, în persoana lui Nicuşor Dan, vicepremierul a spus: „Nu mi-e clar acolo, dacă există candidat comun”.

Chestionată mai departea dacă actualul ministru al Muncii Violeta Alexandru ar fi una dintre variatele PNL pentru Primăria Capitalei, Raluca Turcan a replicat: „Vă daţi seama că nu vă pot răspunde la această întrebare”.

PMP îl va avea candidat la Primăria Capitalei pe fostul prezidenţiabil al partidului, Theodor Paleologu. USR Bucureşti l-a validat, sâmbătă, pe Nicuşor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloş a spus că PLUS nu renunţă la Vlad Voiculescu şi va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susţină.

Şi Gabriela Firea a anunţat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, duminică, faptul că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
turcan,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici