Răspunsul Rusiei, după ce preşedintele Zelenski s-a declarat dispus să discute cu Putin

Oficialii de la Kremlin au anunţă că, deocamdată, nu este posibilă o întâlnire între Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski.

92867 afișări
Imaginea articolului Răspunsul Rusiei, după ce preşedintele Zelenski s-a declarat dispus să discute cu Putin

Răspunsul Rusiei, după ce preşedintele Zelenski s-a declarat dispus să discute cu Putin

Momentan, nu există nicio bază pentru o întâlnire între preşedintele rus Putin şi preşedintele ucrainean Zelenski, care va avea loc atunci când vor exista progrese semnificative în negocierile dintre delegaţiile de la Moscova şi Kiev.

Este poziţia purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov. Preşedintele Ucrainei a spus ieri că este gata să negocieze cu Putin, într-un interviu acordat CNN.

„Progresul în negocierile de pace nu este atât de mare pe cât ar fi trebuit”, a spus el, adăugând că „Rusia este pregătită să lucreze mai repede la negocieri decât partea ucraineană”.

În briefing-ul zilnic, Kremlinul a avertizat, de asemenea, că embargoul european asupra petrolului rusesc „va afecta pe toată lumea”.

În sfârşit, el i-ar denunţat „naţionaliştii ucraineni” că nu au permis trecerea civililor prin coridoarele umanitare organizate de trupele ruse în oraşele asediate. „Acuzaţiile împotriva Rusiei sunt minciuni”, a conchis Peskov. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici