Reacţia lui Dan Barna, după ce i s-a cerut demisia

Co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna, întrebat despre vocile care îi cer demisia din fruntea USR, spune că „elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural peste câteva luni, la congres”.

3036 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Dan Barna, după ce i s-a cerut demisia

Reacţia lui Dan Barna, după ce i s-a cerut demisia

Întrebat, luni seară, la Digi24, dacă va putea participa la negocierile de la Cotroceni, în condiţiile în care a avut coronavirus şi stă în izolare, Dan Barna a spus că mai trebuie să stea până miercuri în izolare.

Chestionat, de asemenea, despre vocile care spun că ar fi bine să rămână în izolare, adică să îşi dea demisia, co-preşedintele USR PLUS a afirmat că „Prioritatea pentru noi este capacitatea de a negocia această guvernare. Elementele de politică internă vor fi rezolvate în mod natural peste doar câteva luni când avem congresul prevăzut pentru finalizarea procesului de fuziune”.

Senatorul Florina Presadă a cerut demisia conducerii USR-PLUS, susţinând că alianţa a înregistrat un scor „dezastruos”: „Aroganţa voastră şi nepotismul ne-au adus aici”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barna,
demisie,
usr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici