Regele Charles al III-lea a ajuns la Valea Zălanului. El s-a îmbrăţişat cu localnicii

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri seara la Valea Zălanului. În faţa reşedinţei, mai mulţi localnici l-au aşteptat cu flori, iar regele a coborât din maşină şi s-a îmbrăţişat cu ei.

1201 afișări
Imaginea articolului Regele Charles al III-lea a ajuns la Valea Zălanului. El s-a îmbrăţişat cu localnicii

Regele Charles a ajuns cu maşina la casa sa din Valea Zălanului în judeţul Covasna. El a fost aşteptat de mai mulţi localnici chiar la poarta proprietăţii. Regele britanic a mers în mijlocul lor, a strâns mâna cu fiecare din ei şi s-a îmbrăţişat cu femeile şi copiii care i-au oferit flori.

Valea Zălanului este un sat în comuna Malnaş din nordul judeţului Covasna. Localitatea care are foarte puţini locuitori se află în Munţii Baraolt din Transilvania.

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri în Românie. După sosirea de la aeroport, monarhul a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici