Replica AUR după ce Jandarmeria a amendat protestul de la Ministerul Sănătăţii

Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se doreşte mutarea atenţiei de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societăţii româneşti înspre un circ mediatic, transmite AUR într-un comunicat de presă.

237 afișări
Imaginea articolului Replica AUR după ce Jandarmeria a amendat protestul de la Ministerul Sănătăţii

Replica AUR după ce Jandarmeria a amendat protestul de la Ministerul Sănătăţii

„Alianţa pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi (joi - n.r.) unei acţiuni civice de protest organizată de reprezentanţi ai societăţii civile. În cadrul acestei manifestaţii la care au luat parte membri ai mai multor organizaţii civice, precum şi oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât şi pe viitor”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform semnatarilor, „protestul din faţa Ministerului Sănătăţii a avut loc ca urmare a îngrijorărilor legitime exprimate în spaţiul public cu privire la Strategia Naţională de Vaccinare”.

„Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se doreşte mutarea atenţiei de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societăţii româneşti înspre un circ mediatic”, se arată în finalul comunicatului.

Organizatorul protestului de la Ministerul Sănătăţii, alături de câţiva reprezentanţi ai acestuia, a îndemnat participanţii să blocheze accesul în clădire, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia, transmite Jandarmeria Capitalei.

„Organizatorul, alături de câţiva reprezentanţi ai acestuia, a îndemnat participanţii la adunarea publică să blocheze accesul în instituţia publică, încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii, prin dispozitivele preventiv de ordine publică, au oprit aceste demersuri şi i-au determinat pe participanţi să păstreze caracterul paşnic al manifestaţiei de protest”, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmeria Capitalei precizează că un bărbat s-a urcat pe faţada clădirii şi, în acest moment, prin echipele de dialog, jandarmii încearcă să-l determine să coboare în siguranţă.

„Precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi aplicate măsuri legale de sancţionare”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aur,
vaccinare,
protest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici