Replică dură din partea PSD la proiectul guvernului privind starea de alertă: „Dovadă de incompetenţă, dacă nu de sfidare”

  • Robert Cazanciuc, despre proiectul guvernului privind starea de alertă: Nu e decât o altă dovadă de incompetenţă, dacă nu decât de sfidare din partea Guvernului
  • Liderul PSD spune că Executivul, pentru că a prezentat târziu proiectul, este complet iresponsabil
  • El mai afirmă, totuşi, că e bine că Guvernul a înţeles că nu poate restrânge drepturile fundamentale ale omului
1615 afișări
Imaginea articolului Replică dură din partea PSD la proiectul guvernului privind starea de alertă: „Dovadă de incompetenţă, dacă nu de sfidare”

Replică dură din partea PSD la proiectul guvernului privind starea de alertă: „Dovadă de incompetenţă, dacă nu de sfidare”

Social-democraţii au reacţionat dur la anunţul guvernului privind adoptarea unui proiect de lege referitor la starea de alertă.

Robert Cazanciuc: Din păcate nu e decât o altă dovadă de incompetenţă, dacă nu decât de sfidare din partea Guvernului. Să vii acum, astăzi, când peste câteva zile expiră starea de urgenţă, să spui – eu guvernul am făcut un proiect de lege – este foarte bine că a înţeles guvernul că e nevoie de lege şi că drepturile fundamentale ale omului nu pot fi restrânse când vrea guvernul.

El reclamă şi faptul că proiectul de lege a fost aprobat în şedinţa Executivului fără a avea la bază un studiu ştiinţitic, dar şi întârzierea cu care Guvernul a aprobat acest proiect.

Robert Cazanciuc: Mi se pare complet iresponsabil sa vii azi sa spui ca trebuie sa trecem in patru zile un proiect de lege prin ambele camera ale Parlamentului un proiect de lege. Putem să facem acest lucru, dar e o lipsă de respect faţă de popor, de parlament, să nu ai parte de dezbatere cu adevărat important, largă, pe un proiect de act normative care priveşte o ţară.

Guvernul a trimis astăzi Parlamentului un proiect de lege care să reglementeze măsurile privind starea de alertă ce va intra în vigoare din 15 mai pentru a înlocui stare de urgenţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici