Replici PSD-Clotilde Armand de Ziua Naţională a Lecturii

Clotilde Armand şi social-democraţii au făcut un schimb de replici pe o reţea de socializare de Ziua Naţională a Lecturii, după ce edilul Sectorului 1 i-a cerut lui Sorin Grindeanu să doneze Băncii Naţionale „cartea lui de negăsit”.

442 afișări
Imaginea articolului Replici PSD-Clotilde Armand de Ziua Naţională a Lecturii

Replici PSD-Clotilde Armand de Ziua Naţională a Lecturii

„O invităm pe doamna Clotilde Armand să citească, în timpul liber, „Ciuma" lui Albert Camus! Sau, mai bine, doamna primar să înveţe ordinea operaţiunilor matematice adunând gunoiul de pe stradă şi scăzând numărul de şobolani!

Şi să lase doamna edil războaiele noi, pentru că nu le-a finalizat, spre binele cetăţenilor, nici pe cele deja începute! Spre exemplu, <războiul gunoaielor> i-a costat pe locuitorii din Sectorul 1 peste 150 de milioane de lei! Aţi învins <mafia>, doamnă!

Aţi îngropat-o în bani!! Aveţi grijă că, în timp ce s-au înmulţit facturile, vi s-a împărţit partidul…la doi! Şi niciuna dintre jumătăţi nu vă conţine! Probabil că şi lor le este ruşine de ceea ce aţi făcut în acest mandat”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

Postarea PSD este o replică la un text publicat, tot pe Facebook, de Clotilde Armand.

„De Ziua Naţională a Lecturii îl invit din nou pe domnul ministru Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naţionale a României cartea lui de negăsit. În numele matematicii şi al ştiinţei”, a scris primarul Sectorului 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici