Reprezentantul PSD în comisia de numărare a voturilor pentru CC nu a semnat procesul verbal

Senatorul PSD Nicolae Moga a refuzat, luni, să semneze procesul verbal prin care se constata alegerea candidatului grupului senatorial al PDL, Iulia Antoanella Motoc, ca judecător al Curţii Constituţionale.

53 afișări
Imaginea articolului Reprezentantul PSD în comisia de numărare a voturilor pentru CC nu a semnat procesul verbal

Reprezentantul PSD în comisia de numărare a voturilor pentru CC nu a semnat procesul verbal (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Nicolae Moga a fost membru în comisia de numărare a voturilor.

El a precizat, într-o intervenţie în plenul Senatului, că nu a semnat procesul verbal deoarece nu a dorit ca el şi grupul PSD din Senat să fie părtaşi ai "unui vot secret care a fost arătat liderilor de grup de la PDL".

Antoanella Motoc, candidat propus de PDL, a primit, luni, la Senat, 71 de voturi pentru a fi desemnată judecător la Curtea Constituţională, în timp ce liberalul Teodor Meleşcanu a obţinut 65 de voturi.

Raportul întocmit de Comisia juridică, la finele lunii mai, a dat aviz favorabil, cu 5 voturi "pentru" şi trei abţineri, candidatului propus de grupul PNL, Teodor Meleşcanu, în timp ce Antoanella Motoc, propusă de PDL, nu a obţinut nici un vot favorabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici