Rezultate Alegeri Locale Braşov 2024. Predare de putere sub Tâmpa: George Scripcaru recâştigă Primăria Braşov în faţa lui Allen Coliban

George Scripcaru, primar al Braşovului în perioada 2004 - 2020, a câştigat un nou mandat după ce l-a învins pe primarul în funcţie, Allen Coliban, la alegerile de duminică.

Urmărește
3061 afișări
Imaginea articolului Rezultate Alegeri Locale Braşov 2024. Predare de putere sub Tâmpa: George Scripcaru recâştigă Primăria Braşov în faţa lui Allen Coliban

Predare de putere sub Tâmpa. George Scripcaru câştigă Primăria Braşov în faţa lui Allen Coliban

„Experimentul userist s-a închiat. Oamenii au ales deblocarea Braşovului”, spune George Scripcaru, pe pagina sa de Facebook, luni dimineaţa.

După centralizarea a 91% dintre procesele verbale diferenţa dintre George Scripcaru şi Allen Coliban era, luni dimineaţa, mai mare de 6%.

De altfel, puţin după miezul nopţii de duminică spre luni, Allen Coliban a anunţat că diferenţa dintre el şi George Scripcaru este de circa 1.000 de voturi.

„Avem undeva la 48% din secţii numărate. E o diferenţă undeva de 2 procente, adică undeva la 1.000 de voturi pe care trebuie să o recuperăm. Vreau să le mulţumesc celor care au fost la vot. A fost o mobilizare exemplară la Braşov, un scor cred că record pentru ultimii ani, aproape 30.000 de voturi în plus faţă de 2020”, a spus Coliban.

Allen Coliban a câştigat un mandat la Primăria Braşov în 2020, în faţa primarului în funcţie la acea dată, George Scripcaru (PNL), care fusese primar timp de patru mandate, în perioada 2004 - 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici