REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Maramureş: Klaus Iohannis a câştigat alegerile cu peste 60% din voturi

Klaus Iohannis a câştigat detaşat alegerile în judeţul Maramureş, unde a obţinut 60,27 % din voturi, potrivit datelor furnizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean.

350 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Maramureş: Klaus Iohannis a câştigat alegerile cu peste 60% din voturi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Maramureş: Klaus Iohannis a câştigat alegerile cu peste 60% din voturi (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor BEJ Maramureş, Klaus Iohannis a obţinut 142.396 voturi (60,27 %), în timp ce Victor Ponta a obţinut 93.851 de voturi (39,72%).

Prezenţa la vot în turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidenţiale a fost în judeţul Maramureş de 55,72 %, ceea ce înseamnă că 238.680 de persoane au votat.

Numărul voturilor valabil exprimate a fost de 236.247.

"Au fost înregistrate 16.624 de voturi pe liste suplimentare, 2.125 de voturi cu urna mobilă şi 2.432 de voturi nule”, au declarat reprezentanţii BEJ Maramureş.

În primul tur al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta ocupau primele două locuri în preferinţele maramureşenilor, diferenţa între ei fiind foarte mică: Iohannis avea 36,55%, iar Ponta - 36,46%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici