Rezultate finale: În Vâlcea, trei candidaţi PSD+PC au obţinut majoritatea voturilor în colegii

Un număr de trei candidaţi ai Alianţei PSD+PC au obţinut la alegerile parlamentare, în judeţul Vâlcea, mandate de parlamentar din prima etapă de atribuire, întrunind majoritatea voturilor exprimate în colegiile în care au candidat.

24 afișări
Imaginea articolului Rezultate finale: În Vâlcea, trei candidaţi PSD+PC au obţinut majoritatea voturilor în colegii

Rezultate finale: În Vâlcea, trei candidaţi PSD+PC au obţinut majoritatea voturilor în colegii

Potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judeţean Vâlcea, în Colegiul 1 pentru Senat, Laurenţiu Coca a primit 25.794 voturi (70%), la Camera Deputaţilor, în Colegiul 4, Vasile Bleotu a primit 14.422 voturi (73,64%), iar, în Colegiul 3, Constantin Mazilu a obţinut 12.521 voturi (50,57%).

Atribuirea mandatului de deputat al ultimului dintre aceştia depinde însă de soluţia pe care Biroul Electoral Central o va anunţa în cazul cererii de anulare a alegerilor, depusă luni la BEC de contracandidatul său de la PNL, Constantin Harnagea.

În celelalte două colegii pentru Senat şi patru colegii pentru Camera Deputaţilor mandatele sunt acordate în urma operaţiunii de redistribuire a voturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici