REZULTATE FINALE SECTORUL 5: Vanghelie, din nou primar

USL a obţinut 18 din cele 27 de mandate de consilier în Consiliul Local al Sectorului 5, PDL va avea cinci consilieri locali, iar PPDD, patru, în timp ce Marian Vanghelie a fost reales primar, potrivit rezultatelor finale anunţate, miercuri, de Biroul Electoral Municipal (BEM).

424 afișări
Imaginea articolului REZULTATE FINALE SECTORUL 5: Vanghelie, din nou primar

REZULTATE FINALE SECTORUL 5: Vanghelie, din nou primar (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

În urma centralizării rezultatelor din toate cele 196 de secţii de votare din sectorul 5 al Capitalei, au fost atribuite cele 27 de mandate de consilier local.

Astfel, reprezentanţii Uniunii Social Liberale (USL) vor avea majoritate în Consiliul Local al Sectorului 5, fiindu-le atribuite 18 mandate.

În CL Sector 5 vor mai fi cinci consilieri de la PDL şi patru de la Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PPDD).

Marian Vanghelie a fost reales edil de sector, după ce a fost votat de 60.882 dintre alegători, în timp ce candidatul PDL, Mihai Atănăsoaei, a obţinut 12.275 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici