Ridzi, Mihăilescu, Tabără, Voicu şi Pambuccian, printre absenţii la votul moţiunii de cenzură

Un număr de 13 deputaţi şi senatori au absentat, marţi, de la votul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD şi PC, printre aceştia cei mai de notorietate fiind Monica Iacob Ridzi, Valeriu Tabără şi Varujan Pambuccian, dar şi senatorul Şerban Mihăilescu.

18 afișări
Imaginea articolului Ridzi, Mihăilescu, Tabără, Voicu şi Pambuccian, printre absenţii la votul moţiunii de cenzură

Ridzi, Mihăilescu, Tabără, Voicu şi Pambuccian, printre absenţii la votul moţiunii de cenzură (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform listei citite în plen de secretarul Camerei Valeriu Zgonea, de la votul moţiunii au absentat Valeriu Tabără, Valentin Sava şi Monica-Iacob Ridzi de la PDL, deputatul Dan Ilie Morega, care a plecat recent din PNL şi independentul Gabriel Tiţa-Nicolescu.

De la votul moţiunii au mai lipsit Varujan Pambuccian, Mihai Radan, Ştefan Buciuta, Liana Dumitrescu şi Gheorghe Firczak de la minorităţi.

Din partea senatorilor au absentat independentul Şerban Mihăilescu şi social-democratul Cătălin Voicu, aflat în arest preventiv.

Potrivit secretarul Senatului Gheoghe David (PDL) din numărul total de 471 de parlamentari, au fost prezenţi 458, iar 13 au fost absenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici