Robert Negoiţă: Mişcarea Populară este la noi, ce fac ei este o gaşcă de infractori

PDL, PNG, UNPR nu fac o mişcare populară, ci o gaşcă de infractori pentru a încerca să îi mai păcălească încă o dată pe români, a declarat, sâmbătă, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

719 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă: Mişcarea Populară este la noi, ce fac ei este o gaşcă de infractori

Robert Negoiţă (Imagine: David Nika/Mediafax foto)

"Ce fac ei este o gaşcă de infractori în care se adună cu toţii să încerce să mai păcălească încă o dată pe români. Nu se vor putea ascunde, tot PDL, tot PNG, tot UNPR, tot hoţi şi corupţi sunt acolo. În mod fals încearcă să o intituleze mişcare populară", a afirmat Negoiţă la ceremonia organizată de filiala social-democrată a Sectorului 3 de înmânare a carnetelor de partid pentru noii membri de partid.

El a arătat că "mişcare populară" poate fi denumit faptul că organizaţia PSD pe care o coordonează a adus 582 de noi membri, veniţi în ultimele săptămâni.

Negoiţă a subliniat că în următoarele săptămâni vor mai urma şi alte festivităţi de înmânare a carnetelor de membri de partid. "Oamenii aceştia au venit în PSD pentru că simt că le poate oferi schimbarea de care au atâta nevoie", a spus el, adăugând că partidul său este "al maselor" şi a ştiut să aibă grijă de oameni, "de pensionari şi de angajaţi".

Negoiţă a mai subliniat că este important faptul că oamenii se implică din nou în politică, adăugând că pentru a-i coopta e nevoie să se stea de vorbă cu ei. "Eu vorbesc cu mai multe mii de persoane în fiecare săptămână. Faptul că anumiţi politicieni se izolează în anumite palate este nociv şi pentru ei şi societate", a mai spus Negoiţă.

La evenimentul filialei social-democrate din sectorul 3 a venit şi preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, care a subliniat că această ceremonie, precum şi schimbările de la organizaţia PSD a sectorului 4 sunt motivate de "pregătirea campaniei electoral pentru locale".

Întrebată în legătură cu posibila sa candidatură pentru funcţia de primar la Sectorul 6, Andronescu a anunţat că lista candidaţilor USL în Bucureşti va fi anunţată la momentul potrivit, urmând ca în următoarele două săptămâni să fie definitivată, însă ea crede că nu i se potriveşte o astfel de funcţie.

După încheierea ceremoniei organizate într-o sală în care se organizează nunţi şi alte petreceri a hotelului deţinut de Negoiţă, cei aproximativ 600 de participanţi au participat la o masă festivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici