Rodeanu: Cel mai mare angajator al oraşului este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil

Deputatul Bogdan Rodeanu, candidat susţinut de USR şi PNL la Primăria Galaţi, a criticat primarii post-decembrişti pentru că „i-au tratat fără respect şi i-au alungat pe tineri”: „Cel mai mare angajator al oraşului Galaţi este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil”.

461 afișări
Imaginea articolului Rodeanu: Cel mai mare angajator al oraşului este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil

Rodeanu: Cel mai mare angajator al oraşului este Primăria. Aşa ceva este inadmisibil

„Ne dorim ca tinerii să contribuie la dezvoltarea economică şi socială a Galaţiului. Din păcate, aceştia nu pot rămâne într-un oraş care nu le oferă nimic. Oportunităţi limitate, locuri de muncă aproape inexistente. Cel mai mare angajator al oraşului Galaţi este Primăria Galaţi. Aşa ceva este inadmisibil! Aceşti tineri au fost trataţi fără respect şi, practic, alungaţi de acasă”, scrie pe Facebooh Bogdan Rodeanu.

El spune că administraţia locală are nevoie o abordare europeană pentru a readuce tinerii la Galaţi.

„Vom dezvolta Galaţiul Metropolitan, în asociere cu localităţile care ne înconjoară. Împreună, vom putea accesa fonduri europene în sume foarte mari. Şi facem acest lucru pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a investi aici. Să creăm locuri de muncă pentru oameni, pentru familii, pentru tineri. Precum la Cluj. Reţeta există şi noi o vom aplica! Vom ajuta tinerii fără Bacalaureat să obţină o calificare, folosindu-ne de Legea Educaţiei Profesionale Postliceale elaborată de mine în Parlament. Mai mult decât atât, vom media discuţiile dintre angajatori şi formatori profesionali astfel încât să ne aliniem la aceeaşi direcţie actuală de dezvoltare profesională. Cea de care au nevoie antreprenorii”, adaugă deputatul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rodeanu,
galaţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici