Rodeanu, USR: PSD şi PNL impun plagiatorul în faţa autorului

PSD şi-a pus plagiatorul la Curtea Constituţională, afirmă deputatul USR Bogdan Rodeanu, după ce Bogdan Licu a fost votat de Camera Deputaţilor pentru a prelua funcţia de judecător CCR: „Plagiatorul Bogdan Licu va copia mesajele PSD, cuvânt cu cuvânt”.

232 afișări
Imaginea articolului Rodeanu, USR: PSD şi PNL impun plagiatorul în faţa autorului

Rodeanu, USR: PSD şi PNL impun plagiatorul în faţa autorului

„PSD şi PNL impun plagiatorul în faţa autorului. PSD şi-a pus plagiatorul la Curtea Constituţională. Pe cine putea să pună PSD în locul lui Valer Dorneanu? Un plagiator. Asta e apucătura pesedistă: oameni cu diplome falsificate, cu cariere falsificate, care au mari probleme profesionale şi morale şi care sunt dependenţi de partid. PSD nu ştie să lucreze cu oameni competenţi, stăpâni pe meseria şi pe destinul lor. Propunerea PSD, votată şi de PNL, a fost Bogdan Licu, un procuror copleşit de limba română şi de integritate, dependent de partid”, scrie pe Facebook deputatul USR Bogdan Rodeanu.

El afirmă că propunerea USR pentru Curtea Constituţională a fost Cristian Dănileţ, „un judecător în adevăratul sens al cuvântului”.

„Culmea este că Licu, atunci când şi-a obţinut doctoratul (coordonat de Gabriel Oprea), a copiat zeci de pagini dintr-o lucrare a lui Cristian Dănileţ.Astăzi, PSD a impus un plagiator în faţa autorului. Dar asta a fost pentru obţinerea diplomei. La Curtea Constituţională, plagiatorul Bogdan Licu va copia mesajele PSD, cuvânt cu cuvânt”, conchide Rodeanu.

El a postat şi o filmare potrivit căreia a scris pe buletinul de vot „plagiator” în dreptul lui Bogdan Licu.

Prim-adjunctul procurorului general, Bogdan Licu, îl va înlocui pe Valer Dorneanu în funcţia de judecător CCR, a decis, marţi, Camera Deputaţilor.

Bogdan Licu a obţinut 208 voturi „pentru” şi 93 „împotrivă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici