Rodica Popescu Bitănescu a izbucnit în plâns la o întâlnire a lui Voiculescu cu pensionari

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a izbucnit în plâns, vineri, la o întâlnire cu liderul PC Dan Voiculescu şi pensionari pe tema Legii pensiilor, spunând: "Este o politică de a lichida actorii mari".

339 afișări
Imaginea articolului Rodica Popescu Bitănescu a izbucnit în plâns la o întâlnire a lui Voiculescu cu pensionari

Rodica Popescu Bitănescu a izbucnit în plâns la o întâlnire a lui Dan Voiculescu cu pensionari (Imagine: Mediafax Foto)

"Ei (guvernanţii - n.r.) vorbeau despre pensii şi salarii nesimţite. Ei sunt nesimţiţi, pentru că sunt oameni care nu vin la teatru, nu ştiu ce înseamnă teatrul", a afirmat Rodica Popescu Bitănescu.

Ea arătat că nu se poate impune cuiva ca la o anumită vârstă să nu mai muncească.

"Eu, la vârsta mea, scriu piese de teatru şi joc teatru. Sunt actori mari. Să nu le interzici sau să le spui: renunţă la pensie sau la salariu. Este o ruşine", a adăugat Bitănescu.

Ea a mai arătat că Guvernul nu poate impune acest lucru cetăţenilor, pentru că datorită lor este în funcţie. "Nu poţi să-mi spui tu mie, de la Guvern, pentru că datorită nouă eşti acolo. Trebuie să ne respectaţi şi să ne ascultaţi pentru că altfel o încurcaţi", a încheiat actriţa.

Liderul PC Dan Voiculescu a spus, la întâlnire, că toate partidele au dezamăgit şi i-a criticat pe parlamentarii care merg în deplasări externe cu destinaţii exotice. "Erau delegaţii de parlamentari care plecau cu târla, 12-13-14, în Thailanda să discute. Şi când i-a întrebat un reporter dacă ştiu vreo limbă străină au spun că nu ştiu. Este un lucru inimaginabil", a afirmat Voiculescu.

El a arătat că încearcă să îi convingă pe liderii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv Crin Antonescu, să participe săptămâna viitoare la o întâlnire cu pensionarii sub titulatura "opoziţia este alături de pensionari".

Înainte de sosirea lui Dan Voiculescu la întâlnirea cu pensionarii, aceştia au dezbătut tema Legii pensiilor, timp de mai mult de un sfert de oră, în întuneric, curentul electric fiind întrerupt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici