România analizează cererea de armament din partea Ucrainei

România analizează cererea Ucrainei pentru livrarea de armament, spune premierul Nicolae Ciucă: „În funcţie de aceasta vom lua o decizie”.

1036 afișări
Imaginea articolului România analizează cererea de armament din partea Ucrainei

România analizează cererea de armament din partea Ucrainei

„România, după cum ştiţi, am avut o decizie prin care am asigurat transferul de echipament de protecţie şi muniţie. În continuare analizăm solicitările pe care guvernul ucrainean le va înainta şi în funcţie de aceasta vom lua o decizie”, spune Nicolae Ciucă, întrebat dacă a discutat şi despre livrarea de arme în Ucraina.

Chestionat dacă a oferit garanţii sau dacă preşedintele Zelenski i-a solicitat ca România să trimită arme în Ucraina, premierul a spus: ”S-a discutat şi acest subiect”.

El precizează, însă, că „cea mai importantă perioadă a timpului petrecută la masa discuţiilor a fost cea legată de demersurile economice şi umanitare, pe care România poate să le acorde în momentul de faţă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici