Romaşcanu: Suspendarea Sorinei Pintea din PSD nu reprezintă o dezicere a partidului

Suspendarea Sorinei Pintea din PSD nu reprezintă o dezicere a partidului de fostul ministru al Sănătăţii, declară la RFI senatorul social-democrat Lucian Romaşcanu.

396 afișări
Imaginea articolului Romaşcanu: Suspendarea Sorinei Pintea din PSD nu reprezintă o dezicere a partidului

Romaşcanu: Suspendarea Sorinei Pintea din PSD nu reprezintă o dezicere a partidului

Lucian Romaşcanu spune că „din punct de vedere al vinovăţiei, este evident că nu ştim în acest moment nimic şi că va exista într-un termen rezonabil, sperăm, o decizie a unei instanţe, care să facă lumină. În plan uman, însă, este un lucru pe care l-am tot văzut de-a lungul timpului şi care din nefericire mutilează destine, încheindu-se invers decât aşteptau autorităţile".

Senatorul consideră că suspendarea Sorinei Pintea din PSD este o decizie naturală: „Este o decizie a Comitetului Executiv eu zic naturală. Atâta timp cât planează acuzaţii importante asupra unui coleg, oricare ar fi el, el trebuie să facă un pas în spate din prima linie a partidului, pentru a avea acea curăţare a partidului în plan public de care tot discutăm. Nu este o dezicere de Sorina Pintea, este pur şi simplu aşteptarea rezolvării acestui caz într-un fel sau în altul".

Lucian Romaşcanu precizează că „arestarea sau decizia de primă instanţă de închisoare va duce automat la suspendarea din calitatea de membru PSD".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici