Romeo Raicu: Teo Trandafir va activa în Parlament în Comisia de muncă şi protecţie socială

Preşedintele PDL Sector 4, Romeo Raicu, a declarat luni, că noul deputat din partea formaţiunii, Teo Trandafir, va activa în Camera Deputaţilor în Comisia de muncă şi protecţie socială, ţinând cont de proiectele pe care aceasta le-a anunţat privind drepturile copiilor.

88 afișări
Imaginea articolului Romeo Raicu: Teo Trandafir va activa în Parlament în Comisia de muncă şi protecţie socială

Romeo Raicu: Teo Trandafir va activa în Parlament în Comisia de muncă şi protecţie socială (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Teo Trandafir a participat, luni, împreună cu o parte a staff-ului de campanie, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, la această întâlnire venind şi noul primar ales din Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu.

Teo Trandafir şi Romeo Rădulescu au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă de vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă, de preşedintele PDL Sector 4, Romeo Raicu şi preşedinta Organizaţiei de Femei, Sulfina Barbu.

Liviu Negoiţă a vorbit despre succesul deosebit pe care îl înregistrează PDL cu oamenii deosebiţi pe care i-a propus în campaniile din colegiul 19 şi din Râmnicu Vâlcea şi a felicitat-o pe Teo Trandafir pentru "performanţa într-o bătălie dură", împotriva tuturor celorlalte partide de pe eşicherul politic.

"PDL confimă politica uşilor deschise încă o dată şi îşi întăreşte forţele cu un om de excepţie, din societatea civilă, din presă. Este o victorie de echipă extraordinară", a declarat Negoiţă, spunând că este o mare satisfacţie pentru PDL să reconfime şi funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Preşedintele PDL Sector 4, Romeo Raicu a declarat că, în urma unei consultări făcute în cursul serii de duminică, s-a stabilit ca Teo Trandafir să activeze în Parlament în Comisia de muncă şi protecţie socială, în conformitate cu proiectele legislative pe care le-a anunţat şi care vizează protecţia socială a copiilor în primul rând.

Teo Trandafir a spus, la rândul ei, că victoria este a întregii echipe cu care a colaborat în campania electorală şi a ţinut să mulţumească şi firmei de consultanţă, de la care a învăţat că există şi diplomaţie şi că poţi spune nişte lucruri împachetându-le în aşa fel încât să nu rănească foarte tare urechile celor care ascultă.

"Am avut noroc cu o campanie bine simţită, bine făcută. Am avut noroc că nimeni nu m-a pus să spun ceva în care nu credeam sau nu aş fi ţinut bine şi nu am fost pregătită ca un robot. E ca un vis, aştept şi acum să văd când merg în colegiu. Am intrat într-o cameră mare, cu oameni mulţi pe care îi ştiam până acum de la televizor", a mai spus Teo Trandafir.

La rândul său, noul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu, a declarat că doreşte să menţină în anii care urmează titlul pe care oraşul l-a luat în ultimii doi ani, de excelenţă în investiţii.

El a spus că Râmnicu Vâlcea are investiţii de peste 70 de milioane de euro, care vor schimba definitiv faţa oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici