Rus cere lui Geoană trecerea de la dezbateri de tip "perdelele lui Udrea" la unele despre soluţii

Fostul preşedinte al PSD Cluj, Ioan Rus, i-a cerut, vineri, liderului partidului, Mircea Geoană, să intervină pentru schimbarea temelor de dezbatere publică din România, astfel încât să se treacă de la "perdelele lui Udrea" la soluţii pentru ieşirea din criză.

11 afișări
Imaginea articolului Rus cere lui Geoană trecerea de la dezbateri de tip "perdelele lui Udrea" la unele despre soluţii

Preşedintele PSD, Mircea Geoană şi fostul preşedinte al PSD Cluj, Ioan Rus (Imagine: Mediafax Foto)

Rus, care este administratorul unei firme de import automobile, a declarat, la o masă rotundă intitulată "Plan de acţiune pentru ieşirea din criză", la care a fost prezent Mircea Geoană, că nu este deloc optimist cu privire la ieşirea din criză, în condiţiile în care se fac dezbateri publice despre consumatorii de bani de la buget şi nu despre producătorii de bani.

"Eu nu sunt optimist legat de ieşirea din criză. La nivelul dezbaterii publice nu aud decât de perdelele lui Udrea, de 70.000 de euro, când eu pierd 70.000 de euro până dimineaţa. Pe cine dintre oamenii de afaceri interesează o astfel de dezbatere? Nici nu pot să apară măsuri pentru noi din astfel de dezbateri. Discuţia este aproape exclusiv despre consumatorii de buget. În loc să găsim soluţii pentru producătorii de buget, facem despre consumatorii de buget. Întâi ar trebui să discutăm despre cât producem şi apoi cum împărţim banii", a spus Rus.

Acesta a fost de părere că ar trebui să aibă loc "răsturnarea" tipului de dezbateri.

"Dacă nu le impuneţi dumnevoastră, nu vom scoate ţara din criză şi vom sta în dezbateri contraproductive, care nu oferă soluţii. Criza e mondială, alţii anticipează plus până la sfârşitul anului şi noi am putea avea minus două cifre. Cred că asta ar trebui să impuneţi ca preocupare a specialiştilor şi fiecare să se ocupe de ceea ce se pricepe", a spus Ioan Rus, adresându-i-se lui Mircea Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a avut, vineri, o întâlnire, la Cluj-Napoca, cu reprezentanţii UBB, după care a participat la masa rotundă "Plan de acţiune pentru ieşirea din criză".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici