Rusia dă asigurări că „nu va capitula” în Ucraina

  • Rusia nu va renunţa la „operaţiunea militară” din Ucraina.
  • „Nu vom ceda niciodată şi nu vom da înapoi”, declară ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoly Antonov.
12431 afișări
Imaginea articolului Rusia dă asigurări că „nu va capitula” în Ucraina
„Suntem încrezători că toate obiectivele stabilite de către comandantul şef vor fi atinse de către soldaţii ruşi”, a declarat ambasadorul rus în SUA, Anatoly Antonov, conform Soloviev Live, citat de către agenţia de ştiri rusă TASS.
 
Rusia asigură Statele Unite că nu va capitula în Ucraina. „Spunem asta ferm şi clar şi suntem extrem de încrezători, cel puţin noi, diplomaţii ruşi care lucrăm aici (n.r. în SUA), că nu va există vreodată o capitulare din partea noastră”, mai spune Antonov. 
 
Diplomatul spune că obiectivele sunt bine conturate şi setate şi „operaţiunea” este bine definită. „Tot ce ne dorim noi este absenţa vreunei ameninţări pentru Rusia din partea Ucrainei”
 
Oficialul rus crede că Statele Unite au fost atrase în conflictul din Ucraina, iar eventualele repercusiuni ale acestei acţiuni nu pot fi prevăzute. 
 
„Cu siguranţă, acum, situaţia are un potenţial imens de pericol. SUA sunt atrase şi mai mult într-un conflict cu consecinţe greu de prezis asupra relaţiilor dintre două puteri nucleare”, a conchis Antonov. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici