Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele de la sediul PNL?. Orban: "Epigonii instalaţi la ordin la butoanele partidului l-au alungat” / Şefa de la Protecţia Animalelor Ilfov: Toby l-a muşcat pe paznicul de la partid, câinele a fost dus într-un adăpost"

Ieri, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, fost preşedinte al PNL a postat pe pagina sa de Faacebook un text în care acuza persoanele de la sediul PNL că l-ar fi alungat pe Toby, un câine ce se afla acolo de peste 5 ani.

617 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele de la sediul PNL?. Orban: "Epigonii instalaţi la ordin la butoanele partidului l-au alungat” / Şefa de la Protecţia Animalelor Ilfov: Toby l-a muşcat pe paznicul de la partid, câinele a fost dus într-un adăpost"

Ce s-a întâmplat cu Toby, câinele de la sediul PNL?. Orban: "Pigonii instalaţi la ordin la butoanele partidului l-au alungat” / Şefa de la Protecţia Animalelor Ilfov: Toby l-a muşcat pe paznicul de la partid, câinele a fost dus într-un adăpost"

"Astăzi( n.r 16.08.2022) am aflat cu stupoare că epigonii instalaţi la ordin la butoanele partidului nu au mai avut loc de el şi l-au alungat, ducându-l la un adăpost de căţei. Cât de rău să fii, cât de insensibil ca să alungi fără niciun motiv un căţel nevinovat din locul în care s-a obişnuit să trăiască? Cum să îl duci la un adăpst de câini după ce a trăit 5 ani printre oameni? Nu au fost în stare să găsească niciun iubitor de animale care să îl adopte?", a scris Orban pe Facebook.

Astăzi, Hilde Tudora, şefa Biroului Protecţia Animalelor a Consiliului Judetean Ilfov, a făcut mai multe precizări legate de situaţia lui Toby. Hilde Tudora a spus că Toby se află într-un adăpost, iar Ludovic Orban a fost informat şi a trecut să îl vadă.

"Toby e bine. A ajuns în grija mea şi a colegilor mei. Povestea pe scurt: zilele trecute m-a sunat cineva de la PNL şi mi-a zis că Toby l-a muşcat pe paznic şi m-a întrebat dacă-i pot găsi un loc în altă parte, în ideea în care eu lucrez la CJ Ilfov, iar Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov, ştie toată lumea, salvează o grămadă de animale. Mi s-a spus clar că domnul Orban fusese sunat, ştia de situaţie.
Toby a fost lăsat liber prin curte, să alerge, iar la un moment dat a venit cineva străin, el a început să latre, paznicul l-a luat să-l bage în ţarc şi Toby l-a muşcat.

La muncă avem câini bătrâni şi cu probleme. Mai avem mulţi alţii internaţi. Luăm mereu câini de pe stradă. Din lipsă de spaţiu, eu am decis să-l ducem pe Toby temporar în adăpostul Brăneşti. E cel mai ok adăpost public. Modern, curat, cu angajaţi dedicaţi, care iubesc enorm animalele. În paralel, am stabilit să-i facem săptămâna viitoare nişte fotografii frumoase ca să-l promovăm pentru adopţie. Eu şi colegii mei fix cu asta ne ocupăm, facem campanii de adopţie.

Ieri dimineaţă, m-a sunat o altă persoană, prietenă foarte bună cu domnul Orban. M-a întrebat unde e Toby, i-am dat toate detaliile, a şi fost să-l vadă. Ba chiar mi-a spus că admiră munca pe care o fac, după ce i-am spus clar că-l vom promova pentru adopţie pentru că locul câinilor nu e în adăposturi ori în ţarcuri. Mai mult, domnul Orban a fost în dimineaţa asta să-l vadă pe Toby, s-a jucat puţin cu el şi i-a făcut câteva poze", a scris Hilde Tudora pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici