Sărbătoriţii zilei, asaltaţi pe Facebook de urările politicienilor

Politicienii nu scapă nici o ocazie să îi felicite pe români în zile de sărbătoare, cei care poartă numele de Elena sau Constantin fiind sâmbătă asaltaţi de mesajele celor care conduc sau aspiră să conducă destinele comunităţilor.

1018 afișări
Imaginea articolului Sărbătoriţii zilei, asaltaţi pe Facebook de urările politicienilor

Sărbătoriţii zilei, asaltaţi pe Facebook de urările politicienilor (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de felicitare, urându-le sărbătoriţilor să petreacă în preajma celor dragi.

"Celor care îşi serbează astăzi onomastica, le transmit cele mai bune gânduri, multă sănătate şi le doresc să petreacă aceste momente în preajma celor dragi. La mulţi ani tuturor celor care poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena!", a scris Iohannis.

Momentul a fost marcat şi de predecesorul său la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu, a cărui fiică, cea mică, poartă numele Elena.

"Sănătate, noroc şi tot ce vă doriţi acelora ce purtaţi frumoasele nume Elena şi Constantin. La mulţi ani!", a scris fostul şef de stat pe aceeaşi pagină de socializare.

Nici candidaţii la primării nu au ratat momentul. Marian vanghelie, candidat la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie, marchează importanţa zilei de 21 mai.

"Ziua de azi nu este o zi oarecare pentru creştinii ortodocşi. Este ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, în care foarte mulţi români îşi sărbătoresc onomastica. Ziua când speranţa învinge tristeţea şi deznădejdea şi tot ce a fost greu ţi se pare mai uşor. Tuturor celor care îşi sărbătoresc ziua numelui le doresc din tot sufletul sănătate şi fericire în liniste şi pace, alături de familiile lor! La Mulţi Ani!", se arată în postarea lui Vanghelie.

Candidatul PNL la Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Predoiu, a scris şi el un mesaj pe pagina sa de Facebook.

"La mulţi ani românilor care îşi sărbătoresc astăzi ziua onomastică, zi de mare sărbătoare creştină. Sănătate, bucurii, realizări personale şi profesionale, pentru Elena şi Constantin, precum şi derivatelor acestor nume atât de frumoase", este mesajul liberalului.

Sărbătorită, Elena Udrea a postat şi ea o fotografie cu un curcubeu, despre care spune că a fost făcută chiar de ea în cursul zilei de vineri, însoţită de o urare: "La mulţi ani celor care se sărbătoresc de Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena! Să vă bucuraţi şi să trăiţi mereu sub curcubeu!".

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a postat şi ea, pe Facebook, o urare: "La mulţi ani sărbătoriţilor de astăzi! Să aveţi zile cu soare, pe cer şi în suflet".

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a recomandat cititorilor să lectureze ''povestea interesantă'' a Sfinţilor Constantin şi Elena pe Wikipedia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici