Sârbu, despre demisia lui Ponta: Dacă vă spun sincer că nu ştiam, nu mă credeţi, am spus-o şi în BPN

Liderul grupului social-democrat din Senat, Ilie Sârbu, a declarat, miercuri, după BPN al PSD, că nu ştia că Victor Ponta se va retrage de la conducerea partidului şi că a primit vestea cu dezamăgire şi tristeţe.

354 afișări
Imaginea articolului Sârbu, despre demisia lui Ponta: Dacă vă spun sincer că nu ştiam, nu mă credeţi, am spus-o şi în BPN

Sârbu, despre demisia lui Ponta: Dacă vă spun sincer că nu ştiam, nu mă credeţi, am spus-o şi în BPN (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ştia despre intenţia lui Victor Ponta de a-şi da demisia de la conducerea PSD, Ilie Sârbu a spus: "Dacă vă spun sincer că nu, nu mă credeţi, dar am spus-o şi în Biroul Permanent că n-am ştiut".

Ilie Sârbu a mai spus că a primit vestea că Ponta renunţă la funcţia de conducere din PSD "ca toată lumea, cu dezamăgire, cu tristeţe şi cu, sigur, durere în suflet că s-a întâmplat ce s-a întâmplat".

Întrebat despre situaţia din partid în urma BPN, liderul social-democrat a spus că "s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Eu zic că-i bună. Nu bună, chiar foarte bună".

Rovana Plumb asigură preşedinţia interimară a partidului, după retragerea lui Victor Ponta de la şefia partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici