Scandal între USR-PNL şi PSD la Biroul Electoral Sector 1

  • Este scandal mare între cele două tabere USR-PNL şi PSD în Sectorul 1.
  • Mai mulţi membri USR îl acuză pe Dan Tudorache de fraudarea alegerilor.
  • La ultima numărătoare Clotilde Armand are 41,32%, iar Daniel Tudorache 39,46%
773 afișări
Imaginea articolului Scandal între USR-PNL şi PSD la Biroul Electoral Sector 1

Scandal între USR-PNL şi PSD la Biroul Electoral Sector 1

Clotilde Armand atacă şi acuză că o insituţie publică era folosită ca sediu de campanie şi că procesele verbale de la biroul electoral nu aveau ce căuta acolo.

Să nu uităm ca o situaţie asemănătoare a fost şi acum 4 ani. Tot între Tudorache si Armand. Atunci însă Dan Tudorache ieşise învingător. Aseară s-a lăsat cu scandal la Biroul Electoral Sector 1.  

„Ceea ce s-a întâmplat acum 4 ani nu se va mai întampla de data aceasta”, spune Dan Barna, Liderul USR.

„Vorbim de 166 de secţii. Fiecare cu cate 4 procese verbale. De ce doar la 40 a fost problema asta şi la celelalte nu a fost? Înţeleg ca aveau procese verbale originale din toate secţiile”, a spus Mihai Badea, membru USR.

De cealaltă parte, Dan Tudorache neagă orice tentativă de fraudă. „Cum să fure voturile? Erau nişte copii”, a declarat acesta luni seara.

între timp, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere renumărarea voturilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici