Scandal pe reducerea TVA. Ludovic Orban: Nu e un proiect al PNL, ci unul al unui parlamentar PNL. Nu vom vota

Premierul Ludovic Orban a declarat, amrţi, că parlamentarii liberali nu vor vota în favoarea proiectului de reducere a taxei pe valoarea adăugată, nefiind un proiect asumat de partid, ci iniţiat de un parlamentar în mod individual.

2788 afișări
Imaginea articolului Scandal pe reducerea TVA. Ludovic Orban: Nu e un proiect al PNL, ci unul al unui parlamentar PNL. Nu vom vota

Scandal pe reducerea TVA. Ludovic Orban, despre reducerea TVA: Nu e un proiect al PNL, ci unul al unui parlamentar PNL. Nu vom vota

”Nu e un proiect al PNL, este un proiect iniţiat de un parlamentar. E o mare diferenţă între proiectele iniţiate de parlamentari individuali şi proiectele PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, pentru ca un proiect să fie susţinut de Partidul Naţional Liberal, potrivit procedurii statutaer a PNL, acesta trebuia să fie analizat, avizat de comisiile de specialitate ale partidului şi să obţină aprobarea Biroului Executiv al formaţiunii.

”Nu vom vota un proiect chiar dacă aparţine unui coleg al nostru care a iniţiat un proiect ca parlamentar individual, nicidecum din partea PNL”, a punctat liderul PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că ”în acest moment bugetul nu-şi permite o reducere pe TVA”.

Comisia de Buget a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil asupra proiectului care reduce TVA de la 19% la 16% iar TVA pentru alimente de la 9% la 5% de la 1 ianuarie 2020. Liberalul Dan Vâlceanu s-a împotrivit, deşi iniţiativa aparţine unor colegi de la PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
tva,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici