Scapă bucureştenii de rozătoare, paraziţi şi insecte? Primăria Bucureşti anunţă deratizarea subsolurilor blocurilor

Primăria Bucureşti anunţă că marţi începe deratizarea în subsolurile blocurilor care aparţin asociaţiilor de proprietari şi locatari din oraş.

357 afișări
Imaginea articolului Scapă bucureştenii de rozătoare, paraziţi şi insecte? Primăria Bucureşti anunţă deratizarea subsolurilor blocurilor

Primăria Bucureşti anunţă că începe deratizarea în subsolurile blocurilor

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti, anunţă că marţi, 11 ianuarie, va începe primul tratament de deratizare în subsolurile blocurilor care aparţin asociaţiilor de proprietari şi locatari de pe teritoriul Municipiului Bucureşti. Acţiunea face parte din graficul aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Pentru tratament va fi folosit un produs de culoare albastră amplasat în cutii de carton.

„Pentru tratamentul de deratizare în subsoluri se foloseşte produsul raticid AGRORAT PELLET, care va fi amplasat în cutii de carton (staţii de intoxicare) şi se prezintă sub formă de granule de culoare albastră, îmbogăţit cu atractanţi alimentari. Acesta conţine bitrex, un repelent cu gust amar, destinat pentru a preveni consumul accidental de către alte animale, care nu sunt vizate de tratamentul raticid. Raticidul este destinat eliminării rozătoarelor (şoareci şi şobolani) care, prin natura habitatelor pe care le frecventează, prezintă pericol pentru sănătatea umană, întrucât sunt purtători de germeni patogeni (bacterii, virusuri) sau ectoparaziţi (purici, căpuşe)”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Bucureşti..

Pentru eficienţa tratamentelor de deratizare, specialiştii municipalităţii recomandă o serie de măsuri precum blocarea rozătoarelor în subsol prin acoperirea gurilor de aerisire, menţinerea curăţeniei şi evitarea amplasării de hrană pentru alte animale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici