Schimb de glume între Dmitri Medvedev şi Elon Musk pe Twitter pe seama demisiei premierului britanic şi salatei verzi

"Putea Liz Truss să-i reziste unei salate?", se întreba publicaţia The Daily Star.

11564 afișări
Imaginea articolului Schimb de glume între Dmitri Medvedev şi Elon Musk pe Twitter pe seama demisiei premierului britanic şi salatei verzi

Sursa Foto -Hepta/Daily Star

Celebra salată verde a rupt în sfârşit tăcerea pentru a mulţumi fanilor din Marea Britanie. 

"Şi cu casele de pariuri în spatele salatei, eroul verde sfidător a fost dornic să-şi dubleze ambiţia de a supravieţui liderului conservator ofilit", scrie publicaţia. 

Le-a comunicat susţinătorilor săi în fluxul nostru live de aseară: „Eu, salata Daily Star am vrut doar să-i mulţumesc naţiunii pentru tot sprijinul dumneavoastră.Vom rămâne aici atâta timp cât putem şi nu ne vine să credem că aveţi salată verde în inimile voastre. Poate să apară necazuri în viitor, dar scoateţi o frunză din cartea noastră şi să ştiţi că vom putea întotdeauna să râdem şi să glumim, chiar dacă ceasul ticăie împotriva noastră. Ţineţi această legumă în inimile voastre pe măsură ce mergem înainte şi amintiţi-vă că este un viitor luminos, verde şi vibrant în faţa noastră”.

Apoi s-a terminat cu o interpretare captivantă a hitului pop din anii 80 a muzicianului Rick Astley - Never Gonna Give You Up.

Printre cei care au felicitat salata verde a fost însuşi fostul preşedinte al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, care a scris pe Twitter: "La revedere Liz Truss. Felicitări salatei verzi". 

 

Elon Musk i-a răspuns cu "Bun troll, ca să fiu sincer", apoi l-a întrebat cum este vremea în Bakhmut. 

 

Medvedev i-a spus: "NE VEDEM LA MOSCOVA, DE ZIUA VICTORIEI". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici