Schimbări radicale în guvern: Patru secretari de stat din Guvern, eliberaţi din funcţie de premierul Sorin Grindeanu/ Adrian Marius Dobre, secretar de stat demis: Un gest de laşitate a lui Grindeanu şi Ponta

Premierul Sorin Grindeanu a semnat vineri patru decizii de eliberare din funcţie, dintre care doi secretari de stat din Secretariatul General al Guvernului şi alţi doi din Ministerul Muncii şi Ministerul Dezvoltării, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului Alina Petrescu.

4559 afișări
Imaginea articolului Schimbări radicale în guvern: Patru secretari de stat din Guvern, eliberaţi din funcţie de premierul Sorin Grindeanu/ Adrian Marius Dobre, secretar de stat demis: Un gest de laşitate a lui Grindeanu şi Ponta

Patru secretari de stat din Guvern, eliberaţi din funcţie de premierul Sorin Grindeanu

”Patru decizii de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Mlădinoiu, decizie de eliberare din funcţia a domnului secretar de stat Tudor Vesa, amândoi din cadrul Secretariatului General al Guvernului”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Un alt secretar de stat demis este Adrian Marius Dobre, de la Ministerul Muncii. Dobre este şi purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat.

De asemenea, Adrian Ionuţ Gâdea a fost demis de la Ministerul Dezvoltării.

Decizie de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Marius Dobre, din cadrul Ministerului Muncii şi decizie de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Ionuţ Gâdea, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale”, a mai spus Petrescu.

Deciziile premierului au fost contrasemnate de secretarul de stat Alexandru Mihai Ghigiu, după ce fostul secretar general Mihai Busuioc a refuzat mai semneze documente emise de Sorin Grindeanu.

Adrian Marius Dobre, secretar de stat demis: Un gest de laşitate a lui Grindeanu şi Ponta

Adrian Marius Dobre, secretar de stat în Ministerul Muncii, demis vineri de Sorin Grindeanu, a declarat că gestul este unul de laşitate atât din partea premierului cât şi a lui Victor Ponta, numit şef al Secretariatului General al Guvernului.

”E un gest de mare laşitate şi slăbiciune din partea domnului Grindeanu şi Ponta. Personal sunt bucuros pentru că arată că nu vreau să am de a face cu acest guvern care nu mai are susţinere politică. Faptul că s-a întâmplat azi e un lucru bun”, a declarat Adrian Marius Dobre.

Acesta a mai spus că principalul motiv este faptul că ocupă şi funcţia de purtător de cuvânt al PSD, ”din care nici Grindeanu şi nici Ponta nu mai fac parte”, declară Dobre.

Pe lângă eliberarea din funcţie a lui Adrian Dobre, premierul Sorin Grindeanu a semnat vineri decizii de eliberare din funcţie pentru secretarii de stat Adrian Mlădinoiu şi Tudor Vesa, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, şi a lui Adrian Ionuţ Gâdea, de la Ministerul Dezvoltării.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici