Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Ponta are frustrările lui. Sigur că îl sfătuieşte pe Grindeanu

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Sorin Grindeanu „se bagă în seamă” atunci când îi cere demisia lui Liviu Dragnea, pentru că acesta este sfătuit de fostul lider social-democrat, Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

607 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Ponta are frustrările lui. Sigur că îl sfătuieşte pe Grindeanu

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Ponta are frustrările lui. Sigur că îl sfătuieşte pe Grindeanu

Paul Stănescu, lider al PSD Olt a afirmat că Dragnea este legitimat să rămână în fruntea PSD de rezultatele obţinute la alegerile parlamentare din decembrie. Liderul PSD mai spune că Sorin Grindeanu este sfătuit de Victor Ponta, despre care spune că „are frustrările lui”.

„Cred că domnul Grindeanu se bagă în seamă când cere demisia lui Liviu Dragnea. În momentul în care Liviu Dragnea, ca preşedinte, indiferent cum îl cheamă, a avut cel mai bun scor politic din istoria post-decembristă, nu cred că Sorin Grindeanu e în măsură să-i ceară demisia. Şi Victor Ponta la fel. Sigur că îl sfătuieşte pe Sorin Grindeanu. Ponta poate are frustrările lui şi cred că le ştim cu toţii. El spune că nu mai are ce căuta în partid că Liviu Dragnea e mai bun ca el”, a declarat Paul Stănescu.

Victor Ponta a fost numit, vineri, în funcţia de şef al Secretariatului General al Guvernului, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici