Şcoala de vară a tinerilor din PDL: Discursuri, fotografii şi autografe pe tricourile "Smart & Right" - GALERIE FOTO

Şcoala de vară a tinerilor din PDL, care a avut loc de joi până duminică la Eforie Nord, a fost marcată de discursul preşedintelui Traian Băsescu şi de cuvântările liderilor partidului.

1364 afișări
Imaginea articolului Şcoala de vară a tinerilor din PDL: Discursuri, fotografii şi autografe pe tricourile "Smart & Right" - GALERIE FOTO

Şcoala de vară a tinerilor din PDL (Imagine: Gabriel Pecheanu/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminică, la şcoala de vară a OTPDL, unde a ţinut un discurs în care le-a dat tinerilor membri de partid sfaturi pentru viitorul lor politic.

La finalul intervenţiei sale de la Şcoala de vară a OTPDL, şeful statului a fost asaltat de tinerii prezenţi, care doreau să se fotografieze alături de el.

VEZI AICI GALERIA FOTO

După şedinţa foto, Traian Băsescu a fost rugat să ofere autografe chiar pe tricourile purtate de participanţi.

Tinerii PDL s-au distrat într-un complex din Eforie Nord, sâmbătă seară, în ultima noapte a şcolii de vară, departe de ochii presei, pe marginea unei piscine, păziţi de bodyguarzi care nu permiteau nimănui accesul în interior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici