Secretarul general al PDL Dolj Ştefan Stoica, desemnat candidatul partidului la şefia CJ

Secretarul general al PDL Dolj, Ştefan Stoica, a fost desemnat candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, la alegerile locale, a anunţat, marţi, preşedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu.

560 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al PDL Dolj Ştefan Stoica, desemnat candidatul partidului la şefia CJ

Secretarul general al PDL Dolj Ştefan Stoica, desemnat candidatul partidului la şefia CJ (Imagine: Remus Badea / Mediafax Foto)

Radu Berceanu a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Ştefan Stoica este candidatul PDL la funcţia de preşedinte al CJ Dolj.

"Domnul Ştefan Stoica este candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj. Noi îl anunţasem pe domnul Nicolae Giugea, dar dânsul are o problemă de sănătate şi m-a anunţat că nu se simte în putere să meargă mai departe. Astfel, Consiliul de Coordonare Judeţean (CCJ) al PDL Dolj a votat cu 179 de voturi, din 186 ca Ştefan Stoica să fie candidatul nostru la funcţia de preşedinte al CJ", a spus Radu Berceanu.

El a mai spus că la alegerile din acest an pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj şi primar al Craiovei, PDL propune o echipă tânără.

"Avem o ofertă foarte bună către tinerii orientaţi spre viitor şi sunt convins că mulţi dintre cei care la alegerile trecute nu au votat vor fi convinşi că au posibilitatea să facă o alegere pentru cei care îi pot reprezenta. Sunt tineri şi au o bună experienţă", a afirmat Berceanu.

La rândul său, Ştefan Stoica a afirmat că pentru el această candidatură reprezintă o mare responsabilitate şi se simte onorat pentru că a fost propus pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

"Această candidatură este o mare responsabilitate şi am încredere că pot să ajung preşedinte al Consilului Judeţean Dolj, pentru că din acel loc pot să ajut oamenii şi să continui proiectele pe care le-am început ca şi consilier judeţean", a spus Stoica.

Ştefan Stoica are 35 de ani şi a fost director al Direcţiei Apelor "Jiu" în perioada 2005-2007, iar din 2009 este directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.

El se află la al doilea mandat de consilier judeţean.

La sfârşitul lunii decembrie 2011, Agenţia Naţională pentru Integritate (ANI) a constatat că Stoica se află în stare de incompatibilitate întrucât exercită, simultan, atât funcţia de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, cât şi funcţia de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Stoica a contestat decizia ANI în instanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici