Şedinţa comună în care se dezbate moţiunea de cenzură a început

Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care moţiunea de cenzură "Opriţi genocidul social!", iniţiată de PSD, urmează să fie dezbătută şi supusă votului, a început, marţi dimineaţă.

11 afișări
Imaginea articolului Şedinţa comună în care se dezbate moţiunea de cenzură a început

Şedinţa comună în care se dezbate moţiunea de cenzură a început (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La şedinţă, care a început cu o întârziere de circa o jumătate de oră, şi-au anunţat prezenţa 363 din cei 471 parlamentari, 108 senatori şi deputaţi fiind absenţi.

Deputatul PSD Aura Vasile purta la Parlament o şapcă de culoare roşie, cu inscripţia "Tu înainte de toate - PSD".

Premierul Emil Boc şi ceilalţi membri ai Executivului participă la dezbaterea moţiunii.

La dezbaterea moţiunii asistă, de la balcoanele sălii de plen, circa 100 de persoane, care au foi A4 pe care sunt scrise mesaje precum: "Votaţi moţiunea", "Ruşine, Boc", "Jos chiorul alcoolist".

Înaintea dezbaterilor din Parlament, mii de sindicalişti au început să formeze un lanţ uman în zona Parcului Izvor, alte sute de bucureşteni alăturându-li-se protestarilor sau urmârindu-i de pa partea opusă a trotuarului unde se desfăşoară acţiunea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici