Şedinţă pe tema răspândirii coronavirusului. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse

  • Mai mulţi miniştri au fost chemaţi la Palatul Victoria la o şedinţă, potrivit unor surse politice.
  • La ora transmiterii acestei ştiri reuniunea de lucru este în desfăşurare.
  • Subiectul principal îl reprezintă măsurile împotriva răspândirii coronavirusului.
3082 afișări
Imaginea articolului Şedinţă pe tema răspândirii coronavirusului. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse

Şedinţă pe tema răspândirii coronavirusului. Mai mulţi miniştri au fost chemaţi, duminică seara, la Guvern - surse

Conform surselor citate, la această întâlnire participă, Ministrul Sănătăţii Victor Costache, ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela, cât şi cel al Educaţiei Monica Anisie.

Mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului au fost luate duminică. Printre acestea se numără interzicerea activităţilor care presupun adunarea a mai mult de 1.000 de persoane sau jucarea meciurilor de fotbal fără spectatori.

O altă măsură anunţată duminică este închiderea şcolilor în care se raportează cel puţin un caz de coronavirus. Printre cazurile confirmate de coronavirus din România se numără adolescenţi din Timişoara şi Hunedoara.

În acest moment, în România sunt 15 persoane infectate cu noul COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici