Şedinţa plenului Senatului a început cu o pauză. 40 de senatori sunt absenţi

Patruzeci de senatori lipsesc miercuri de la şedinţa plenului în care ar trebui să se decidă cine va conduce camera superioară a Parlamentului.

205 afișări
Imaginea articolului Şedinţa plenului Senatului a început cu o pauză. 40 de senatori sunt absenţi

Şedinţa plenului Senatului a început cu o pauză; 40 de senatori sunt absenţi (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Şedinţa plenului Senatului a început cu 15 minute întârziere, la ora 9.15, fiind programată pentru ora 9.00.

După câteva minute în care s-a intonat imnul de stat şi s-au citit numele senatorilor aleşi în circumscripţii, la ora 9.40 parlamentarii au luat o pauză de 15 minute. Lucrările au fost realuate după 45 de minute. Din cei 136 senatori, 40 sunt absenţi.

În cadrul lucrărilor de miercuri, senatorii depun jurământul şi aleg conducerea camerei superioare a Parlamentului, şedinţa fiind prezidată de către decanul de vârstă, senatorul PNL Leon Dănăilă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici